Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü ayırt edici bir başka özelliği kilit + şube seti veya panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Bu nedenle daha şiddetli bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında vikaye katkısızlamaz ve bu nedenle daha bağan bir fiyata sahiptir.

İçeriden dünyaarı çın itildiğinde otomatik olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapısının açıldığı merdivenlerin bir üstının örtüsüz olması ve hariçarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Her yangın merdiveninin her iki yöreında korkuluk, küpeşte ya da engel bulunması gerekmektedir. 

Olası bir felaketle karşılaşıldığında kuruluşda kâin insanoğluın hariçya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi midein herhangi bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının öteki bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlamlar.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ucuz yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın kapısı müstacel çıkış ciğerin kullanılacaksa o devir mukteza koşulları / standartları sağlayıcı yani yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve allıkçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac kalınlığının da en azca 1.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak yahut "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen kocaoğlanrt edici bir tasarımdır. Bu dizayn, çoğu kez her seviyede cephe değdavranıştiren bir sıra açılı iniş ve merdiven içerir ve daraç yahut sıkçerağ alanlarda sahaın vergili bir şekilde kullanılmasını katkısızlar.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de mevzii yönetimlerin müşterek noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Yangın Sızdırmazlığı: Yangın kapıları, yangın esnasında alevlerin ve esrarın geçişini engellemek için özel olarak tasarlanmıştır. Yangın sırasında kapının sızdırmaz olması, yangının sair odalara yahut binalara yayılmasını engeller.

Yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm detayların bulunduğu standartlar çizelgesine gereğince yangın merdiveni yapım etmek ve montajını olmak binaların yangından korunması Yangın Merdiveni Kapısı kucakin elzemdir.

Report this wiki page